Kort presentation: Rackarungen Båtsman

Haj vänne!!!!
 
 
De e ja som ä Båtsman, men ja är inge hund utan en iktit stili katt som ni se.
Ja baa älska uppmäksamhet, då spinne jag hela tiden baa ngn titta på mej.
 
Matte säge att ja ä jobbi iblan för ja ä öveallt, ska in o kolla allt o att ja är en slaskhink som äta allt m.m.
Men hon tycke det ä kul att jag ä lätt att hantea, fö det ä jag man kan göa allt med mig.
 
Nu ha jag o den däinga honan bivit vänne, hon gapa bara mot mig om hon ha en speciell leksak i mun, då backa jag. Den anda kissen hä ä inte vän me oss än, men han spana på oss nä vi leke och låte konstit då.
Ja ha tagit hans fd favoplats i ngt som kallas sacco-säck, det ä kul. Men helst vill ja ligga i Mattes knä hela tiden.
 
Hä ä någa me bilde på mej...ha inte bivit så många än
Mina fina hå i plytet
 
Hela ja
 
De va allt fö mig denna gång, hoppas ni klaa min fina smålands diaekt, den ha ja lät mig på Katthemmet Kompis dä ja ä ifån.
 
Tasseli tassvans//Båtsman
 
 
 

Presentation:Ullviva

Jag har en lång svans, Matte säger att den nog är lika lång som en berömdhets....
 
Hej alla "vinkar med tassen"
Det är jag på bilden där uppe (visst är jag söt). Men Matte säger att jag inte riktigt fastnar på bild, blir suddig påstår hon, förstår inte vad hon menar.
 
Jag är en ca 6 månader gammal sköldpaddsfärgad Maine Coon tjej, mitt fullständiga namn är S*Honeysuckles Ullviva. Matte kallar mig Ulva, för jag är en ulv i fårakläder( död åt vippan!!!). Vad jag förstått så har Matte alltid velat ha en Maine coon, de har länge charmat henne. Att det skulle vara en sköldpaddsfärgad hade hon också bestämt då hon tidigare haft problem med katter av den färgen så ska hon nu överkomma det. 
 
När jag kom hit kände jag mig väldigt ensam för alla min kompisar var ju borta. Men redan dagen därpå kom det en liten skit som skulle dela rum med mig. Då förvandlades jag till fröken surpadda... han var ju så jobbig.
Men nu kommer vi faktiskt ganska bra överens, så länge han inte försöker ta mina leksaksbyten ifrån mig för då morrar jag.
 
Matte säger att jag är lite av en prinsessa i sättet(iallafall i början) tar det så nätt när jag ska ta mig fram och slå till leksakerna. Men en dag tog matte in en liten vippa med en skinntuss med fjärdrar i änden, då blev jag totalt tokig och rusade efter den. När jag fick fatt i den så morrade jag ordentligt för den var bara min.
 
Lillskiten är en riktig spinnmaskin men mer ska jag inte säga för han får presentera sig själv, fast kan säga så mkt att det har smittat av sig så jag spinner massa jag också nu.
Jag har en väldigt låg röst som jag använder när jag vill veta var Matte är.
 
Det går faktiskt en till kattherre utanför vårt rum ibland, han var visst borta på patrull när vi kom.
Han gillar inte oss än för när han ser oss så går han morrande härifrån. Men vi ska nog visa honom att vi är roliga att ha att göra med sådetså. Han gillar visst inte att åka bil (precis som lillskiten), men det har jag inga problem med då sover jag.
 
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men har ni några frågor så fråga på. :) Nu lite fler bilder, inte så många tagna än faktiskt.
 
Mitt fina ansikte med långa morrhår...
 
Matte säger att det är en Maine coon grej att se butter ut på kort(det har hon sett på andras bloggar)
 

Tass,Tass på er alla//Ullviva
 
 

Hemma igen!!!

Idag hittade Matte mig, såhär gick det till:
 Jag var ute och ropade utanför några garage i närheten och fick jamande svar från dungen intill. Fortsatte skramla och ropa och fram kom Puma. Fick bära hem honom, han smet nästan för mig vid dörren "ryser" Vet inte om han ser den som ngt farligt, det vore ju inte bra. Först gick han här och skrek hjärtskärande men nu är han lugn och sover ut i soffan efter att ha ätit lite//Matte
 
Vad jag gjort så länge? Det säger jag så klart inte. Men jag har magrat säger Matte och jag har sår i ansiktet där pälsen lossnat. Så det har nog hänt en del under min bortavaro.
 
Att sen komma in och upptäcka att mitt nya revir intagits av 2 småglin gör ju inte saken bättre. Men de är som tur är inspärrade i ett eget rum för tillfället. De kommer få presentera sig här senare, ska bara få bo in sig lite. Men jag kan redan nu rapportera att det är en surpadda och en kelgris, det har jag hört.
 
Nu vet ni allafall att jag är hemma igen kära kompisar och jag kommer nog inte ut på ett tag om jag känner Matte rätt. Men nu ska jag gå och sova i soffan hos Matte igen, eller kanske i sängen. Natt,natt!!!!
 


Puma bortsprungen

Igår bad Puma självmant om att få gå ut, så sele på och ut blev det.
Men det var då det gick snett, när vi rundade hörnet på vår lgh så blev Puma skrämdoch inom några sekunder hade han lyckats ta sig ur selen och springa sin väg :( 
Nu har det gått ett dygn utan en skymt eller knyst av Puma. Blir förföljd av katten Mack varje gång jag går och letar. Pga alla katter i området kan jag ej sätta ut mat, hålla dörren öppen eller ngt sådant.
 
Hoppas nu bara att Puma ska ta sig hem för egen maskin och hoppa på dörrhandtaget som han alltid brukar göra.
 
Håll tassar och tummar för att Puma snart kommer hem igen.
 
//Matte Emma

RSS 2.0