Kan själv!

Om inte ens människor öppnar åt en så får man väll göra det själv, för jag vill in NU!!!Matte fick sitta på helspänn ganska länge med kameran i högsta hugg för att få till den här bilden. Kanske inte den skarpaste bild hon tagit men det är svårt när man ska ta snabbt.

Nu har Matte även klippt några klor på mina baktassar så nu klickar det inte när jag går. Som den utekatt jag är så skulle hon inte behöva klippa dem, men av något skäl så slits inte de mittersta klorna speciellt mkt. Detta kan så klart bero på att jag skuttar fram istället för springer normalt, men vem vet.

Tass på er/Puma

Trist väder och inga bilder

Matte har nog lagt kameran på hyllan för det har inte tagits några bilder på ett tag nu. men den digitala videokameran har hon haft igång en del, men hon får inte in filmerna på datorn på grund av att den är dum mot oss. Därför väntar vi på att en av familjens data experter ska komma hit och hjälpa oss. När vi sen får in filmerna så ska ni få se en massa roligt med mig Puma, Sixten vägrade att ställa upp.

Jag har t ex ett väldigt roligt sätt att springa på säger Matte, nästan så att jag skuttar fram. Sen är har jag lite dålig avstånds koll, idag har jag missbedömt avståndet till en leksak hela 2ggr och brakat in i en dörr en gång och landade lite klumpigt rakt i en hög med leksaker andra gången. Matte har fortfarande inte lyckats få mitt dörröppnande på film eller bild, men kanske hon lyckas någon dag så ni får se det.

Sixten ligger bara och sover i sitt hus hela dagen så honom ser man inte mkt av mer än när det är matdags.

Ska försöka skramla ihop lite inlägg och fixa ihop några att ha på lager, så ni får något att se fram emot, speciellt filmerna då.VI SES!!!
Tasskrama/Puma

Billig och rullig leksak

Ett nytt test av mip, Puma!

Idag kommer jag berätta om en jätteroligt leksak som både kan rullas hit och dit och tuggas sönder till spillror.
Och speciell info för er Mattar och Hussar där ute så är denna leksak gratis, för det är något som alla har hemma.
Jag pratar såklart om en TOARULLE, OBS en tom sådan. Den kan vara en jätterolig leksak för era katten när ni inte orkar springa iväg till en kattbutik och göra av med pengar (som bättre kan gå till något gott till oss katter) på något som går sönder efter en lek. Man kan vara både ute och inne och leka med en toarulle, inne kan den rulla in under diverse möbler där man kan ligga och klura på hur man ska få ut den. Ute är det mer öppet så där kan man daska till den rejält med tassen och se den rull rulla iväg och sen efter med ett skutt.

Såhär roligt hade jag:

Det var riktigt roligt ute den dagen så jag ger pappersrullen iallafall 4 av 5 tassar i betyg, inte fullt betyg pga att den kan gå sönder ganska lätt om katten tuggar väldigt mkt på den.


Nästa gång testar jag en grej Matte köpte billigt på ÖB, den har jag haft väldigt kul med nu.

Tass/Puma

RSS 2.0