Spela boll

Detta hände för förra helgen men tyvärr har vi ej fått in bilderna förrän nu. Senast det var helg så ösregnade det ju så hemskt att inte ens jag, Sixten, kunde vara ute. Vi låg då båda inne och sov på dynorna från trädgårdsmöblerna. Men helgen innan var underbar med sol, sol, sol, vi låga alla och gottade oss på gräsmattan och matte lekte lite med oss. Jag bestämde mig då för att spela lite boll med Puma, men tror du inte den fräcka ungen aldrig passade tillbaks utan roffade åt sig bollen till sig själv resten av dagen.


Åh, vad kul att leka med bollen


kom igen Puma vi spelar boll, jag passar till dig nu...


Jippi.. jag fick bollen, leka,leka,leka

vadå passa tillbaks, glöm det....


nähä, strunta i det då din lilla skitunge......

Och sen gick jag så fick Puma leka med den där bollen alldeles själv.

Tass och slut på Sixtens rapport.
//Sixten

Här kommer "Härskaren av Runsbäck"

Signerad idolbild till alla fans där ute!!!Fler bilder kommer så småningom, även en Wikki look-a-like.

Tasskramar och Nosbuffar från er
Sixten


Pälstussar stora som bollar

I helgen var Sixten framme och lät sig kammas. Han älskar det och rullar runt som en galning för att han ska bli kliad/kammad överallt. Han fäller ganska stora mängder just nu och det måste vara jobbigt i denna värmen.
Matte fick kamma en riktigt lång stund innan han tröttnade och gick sin väg.


Kolla bara vilken stor pälsboll, lika stor som vår utebolls leksak eller tilloch med större.

Nästa gång får ni se mer av Sixten än bara hans päls, vänta bara!
Tass//Puma


Åskar har varit här

Hej igen alla bloggare, har inte blivit mkt bloggande på sistone då Mattes jobb är igång för fullt och hon orkar inte hjälpa mig med det när hon kommer hem tyvärr. Därför ser vi också att kommentarerna har lugnat sig, men nu de kommande dagarna kommer det komma några inlägg att verkligen kommentera över. Hoppas ni gillar dem!!

Som ni ser i rubriken så har åskar varit här.
Wikki´s blogg hittade jag den här bilden som visar var Åskar härjar som mest, den är tagen från en sida som heter Åskradar. På den lilla av de 2 öarna bor vi och ni kan tänka er att det knalade rejält här, ja nästan konstant i flera timmar. Både matte och jsg, Puma, är åskrädda så vi försökte trösta varandra att inget skulle hända.


Allltså på mitten av den lilla ön bor vi, hoppas ingen var ute med båt i det vädret.


Jag är jätterädd för allt som knallar, mullrar eller smäller så detta var väldigt jobbigt för mig. Matte tänkte ett tag på att filma mig när jag försöker överösta åskar, men det blev inget med det tyvärr. Jag golade rejäla opera toner med ett avslutande morr för att vissa att jag inte gillade smällandet utanför. Ett tag ville jag gå ut men matte var smart nog att förklara att det lät ännu värre ute och att det öste ner blött där.
Så till slut tog jag min tillflykt till min egen och äkta Wikki testade kattbädd.


Den är verkligen mysig att gömma sig i när det är jobbigt väder utanför


En sån här lapp fick vi också, men denna bild lånade vi av Wikki. Så Bädden är verkligen en äkta Wikki testad variant.

Nästa inlägg som kommer om ett par dagar så kan alla Sixten älskare se framemot något extra speciellt, har faktiskt hört Matte säga att hon tagit en av de bästa bilderna av Sixten i hela hans liv, det ni.

Så till nästa gång vi höres, Tasskramar till er alla//Puma

PUST....FLÅS.....FLÄMT

Det är för varmt att göra något nu, orkar inte ens blogg ordentligt. Bilder väntar på att bli överförda till datorn men det är för varmt att sitta med en varm bärbar dator i knät hävdar Matte. Nu går jag och kollapsar i skuggan, Sixten är iväg i en av sina skuggställen han syns kanske till någon gång på kvällen.

Svettig Tass/Puma


Elake Sixten

Ja, så kallar Matte Sixten just nu för att han aldrig kommer hem och kelar med hene när hon är hemma/vaken. Han har börjat med sitt sommar ofog att komma hem och äta mitt i natten när bara gamlingarna är uppe sen vara borta 2-3 dagar innan han igen kommer hem så sent att matte sover och äter en bit mat innan han försvinner igen. Så där har han hållit på i flera veckor nu så matte börjar surna till rejält för det är ju så att det bara är Sixten som klarar av att ta ner Matte till statusen "lugn som en filbunke".

Så Sixten se till att komma hem och göra ditt jobb då och då, Matte blir bara jobbig när hon är tjurig.

Tass snyft//Puma

Jag ser er.................

Bu!!!!!!

Tass/Sixten


RSS 2.0