En sak bara.......

Det är för varmt idag!! Matte ser inte skymten av oss då vi krypit iväg till svalare breddgrader. Tyvärr så blir gammelman Sixten på lite stingsligt humör när det är varmt så till råga på allt så fick jag en utskällning av honom idag på morgonen också. Suckjam, flämtjam, vad man får stå ut med egentligen.


Det är för varmt idag, jag blir så sur på det flämtvarma. Kan det inte vara lagom ngn gång.


Nja, jag tror jag stannar i skuggan faktiskt.

Flämt tass//Puma

High tass

Vi önskar alla våra kompisar en trevlig helg med en rejäl high tass!!!


Här kommer en från mig, High Tass!!


Och så en från mig, High Tass!!

Vi tassas snart igen//Puma & Sixten

Blommor i gräset

Nu har gräset här hemma börjat växa och det är jättesmaskigt. Men så helt plötsligt så tar GHusse fram en brummis och kör ner alltihop. Sen kommer det också många fina blommor nu, som dess jag hittat.


Kolla vilka små fina blommor jag hittade i gräset.


Det är även väldigt skönt att ligga och sova i gräset.


Jag kan även posera fram en stilig bild av mig själv.

Tass så länge, nu ska jag ut och njuta av det sköna vädret i gröngräset.

//Puma

Dammigt värre

Såhär ser Sixten ut ibland när han kommer hem....


vadå smutsig, det är solskydd

På lite närmre håll ser det ut såhär.


Ett bad skulle nog sitta fint...eller kanske inte, har nog redan tillräckligt med rivsår just nu från Pumas lekar.

Han har antagligen rullat sig på garageuppfarten eller under björkarna inne hos grannen. Det är ju klibbigt nedfall från björkarna nu så det går inte att bara putsa av honom heller.

Tass från oss så länge//Sixten

Ny leksak

Idag var faktiskt Matte pigg nog för att ta en runda till Nybro marknad. Där träffade hon såklart på Nalle & Lasse med sin älskade Sören Fernström, som ska ställas ut på utställning i Eksjö imorgon. Jämte dem stod katthemmet kompis och sålde sina saker. Där hittade Matte ännu en leksak till huliganen Puma, men det var ju kattmynta i så kanske skulle även Sixten gilla den. Puma lekte som en stolle med den ett tag då Matte inte hade kameran framme, men här kommer några bilder från idag iallafall, tyvärr inga från marknaden då Matte såklart lämnade kameran hemma då.


va? Menar du att jag ska leka med den, tror jag inte.


Nja, jag tror jag lekt färdigt med den leksaken nu. men tack ändå.

Matte hittade även något till sig på marknaden, hos Nalle såklart. Vi kan tacka Wikki för dessa också, om det inte vore för henne så hade inte Nalle haft dem och Matte hade inte känt igen dem om hon inte sett dem på Wikki´s blogg.

Vilka snygga kort Matte, de är lika snygga som mig faktiskt.

Tass så länge//Puma och Sixten

Sixtens rekord

Vi kurrerar fortfarande Matte, verkar som om hennes röst tagit semester ett tag för det blev så tyst här hemma helt plötsligt.

Nu till dagens nyhet, men ingen bild denna gång heller tyvärr.
Vet inte om vi nämnt det innan men Sixten är ingen knäkatt. Han är nu ute nästan hela dagarna och patrullerar sitt revir som då och då blir anfallet av sommargästers katter. Han ser lite risig ut faktiskt.
Men igår kväll hände det!! Sixten har alltid varit den som tyr sig mer till äldre kvinnor kan man säga, innan var det Mattes mamma och nu är det Ghusses nya sambo som gäller. GMatte som vi kallar henne har fått jobba hårt med att få Sixten upp i knät, nu vet han att han får lite gott om han visar vad han vill genom att hoppa upp i knät. Men här kommer nu det stora genombrottet, igår hoppade Sixten inte bara upp i knät utan han la sig där också och sov i en hel timme. Detta är stort kära vänner! Inte ens Matte har varit med om det faktiskt, det längsta han legat hos henne är 30 min och då har hon lyft upp honom i knät. Det tog Gmatte iallafall  minst 1 år för detta att hända och innan dess har det väll tagit en hel del tid att ens få honom att självmant hoppa upp i knät.
Kankse att vår kära Sixten blir en knäkatt till slut på äldre dar, man vet aldrig.

Tass från oss//Sixten och Puma

Ny film: Sura Puma

Nu har Matte och jag äntligen hittat var Youtube gömt bädda in knappen, det tog ett tag.
Men här kommer vår lilla film iallafall, filmad med Mattes ifån eller ngt därav den smala bilden.

Ibland tycker Matte om att reta mig genom att röra min tassar,
är jag då lite små sur redan blir det som ni får se här.Tass så länge//Puma

RSS 2.0