Lekstund i solen

Jag är inte mkt för att leka, känner mig lite för gammal för det. Puma är det full rulle på när matte är ute med leksaken på snöre. Visst kan jag också hugga efter den ibland men jag sitter hellre och småskrattar tyst åt Pumas små skutt och ryck.

Lite bilder kanske:
Jag ta det lugnt, bryr mig inte ett dugg om leksaken som dinglar bredvid.


Men till slut så blev det lite irriterand med allt kring dinglande av den där pappers grejen så jag kunde inte låta bli att anfalla den. Tog ett rejält tag om den för att inte Puma skulle försöka sno den. DEN ÄR MIN NU, MUAHAHA.


Puma höll igån i full rulle, Matte hängde inte riktigt med honom:


Det var allt från mig den här gången. Nu ska jag gå iväg och sova någonstans där ingen människa stör mig.
Katt go natt/Sixten

De bästa skuggplatserna enligt Pumansk tro

Nu har jag äntligen kickat igång både dator och människo internet. Borde finnas ett katternet som är till för oss och alltid funkar. Men nu kommer det ni väntat på: Pumas 5 bästa skuggplatser.

Vi börjar med nr 1: Mitt på grannens tomt i en oas av växter och skugga ligger jag och spanar ut på människor och brummisar. Ibland kommer Sixten och gör mig sällskap.


På plats nr 2: Grannen högg ner en jättelik gran förra veckan och det blev en massa grangrenar att rensa bort, det tog tid och jag tog chansen att testa dem som skuggplats. Det var perfekt, så länge man inte gick för nära för granar har taggar kallade barr. Nu är de borta men jag njöt av skuggan de gav så länge den fanns.


Skuggplats nr 3: Är vid gammelhusses ny planterade häck. Har fått höra att denna variant är en thuja "smaragd" inte en brun tråkig Brabant som alla grannar har. Ni vet ju att det bara ska vara det bästa åt oss katter. Här kan man sticka ut huvudet mot vägen och på säker plats utföra nosologiska undersökningar på alla som går förbi.


Plats nr 4: Endast vid speciella tillfällen då människorna glömt lägga undan dessa dynor, kan man ligga här i skuggan. Oftast finns denna plats endast tillgänglig fram mot kvällen. Men det är ju också den mjukaste platsen, att få ligga på dynor istället för gräs eller jord.


Sist och minst på plats nr 5: Den här platsen är kanske inte den bästa skuggisen men den är väldigt bra när man tröttnar på att bli jagad av blixtlådan hela dagen. Men det är mer staketet som ger skugga än själva krukan som är bonusen.


Hoppas ni har fått lite bra tips nu på skugg platser i den olidliga sommarvärme som människorna vill ha.
Den Pumanska tron är öppen för alla sökare av den högre livskvaliten vi katter vill ha.

Kattbugning och tass tass tills näsa gång//Puma

Internet problem igen

Matte har problem med att få igång internet till hennes bärbara, även på den stora datorn är det himla segt.
Så tyvärr får ni vänta med inlägget om mina skuggplatser tills en annan dag.
Men fotona är tagna iallafall och kan säga att jag har 5 skuggplatser jag ser fram emot att visa er
och en absolut favorit bland dem.
Seg människo internet tass/ Puma

RSS 2.0