Månadsuppdatering

Japp, då var vi här igen. Matte tog ju slut på vår internet kvot på ett par dagar förra månaden, fattar inte vad hon håller på med. Men nu är vi här igen och ska i fortsättningen försöka göra som Max & Måns och uppdatera er iallafall en gång i veckan.
 
Men här händer inte så mycket:
Matte pluggar och pluggar, har klarat 3 kurser än så länge med godkänt betyg plus ngn 4:a.
Vi busar, äter och mår bra. Jag, Puma, har börjat springa ut mer och mer nu när det börjar bli lite plusgrader. Driver Matte galen vissa dagar men då får hon väll se till att installera vår kattlucka någon gång då.
Sen har matte skaffat nya dynor till köksstolarna, de godkändes snabbt av mig, Puma. Men ullviva kom på en annan rolig sak att göra med dem, pilla bort knapparna. Så nu finns det inga fler av dem på denna dyna.
 
De nya dynorna var helt till belåtenhet.
 
Ullviva har fortfarande sitt tandköttsproblem men vi håller det i schack med hjälp av något som kallas Ionosil som vi har i dricksvattnet. Medan vi väntar på de sista provresultatetn då de tidigare inte visade något fel.
 
Den stiliga tjejen
 
Ullviva har lagt beslag på Sixtens gamla bädd, den största bädd jag har såklart.
Puma vill inte röra den sen Sixten gick bort.
 
Båtsman är lika konstig som vanligt, är kär i Ghusse och håller på och nafsar och busar med honom så fort han är på besök. Hans andning är lite vajsing ibland men även där så hittas inget fel så Matte börjar undra om det inte kan vara någon inavelsgrej.
 
Som sagt så är Båtsman lika konstig som vanligt, för vem ligger så här frivilligt.
 
Här ligger han och tronar, först gången han blev bedömd så utropade domaren "åh, vilken underbar bläs"
Det är därför han ser så mallig och uppnosig ut.
 
Koppelpromenader blir det de dagar Matte har tid men nu är Ullviva modigare än Båtsman. Han förväntar sig att det ska komma grannkatter, rullstolar eller rullatorer dundrandes om han går för långt. Medan Ullviva är så nyfiken att hon går iväg överallt, kommer det en människa så stannar hon upp och kollar var den ska och går de åt vårt håll så går hon hemåt med raska steg.
 
En av grannarna som förlorade sin katt i höstas har nu skaffat en ny från katthemmet i Tassebo. En underbart gosig kille som kommer få gå ut till våren han också.
 
Jaha, då har vi fixat en uppdatering. Har vi glömt något ni undrar så skriv en kommentar så fixar vi svar åt er.
 
Tass, Tass//Purresentant Puma
 
 

Jamentarer
Postat av: Imma

Å, så roligt att ni bloggar igen! Och skönt att er matte inte pluggar så mycket att hon inte hinner gå ut på promenad med er också... frisk luft är viktigt, även om jag kattsonligen inte skulle sätta tassen utanför dörren när det är så här snöigt *ryser*. Hoppas allt är bra och att Ullvivas tandkött läker bra! Att Båtsman andas konstigt kanske är som med Majsan, som snarkar och stönar... men veterinären försäkrar att det inte är något fel, så då är det väl inte det, då...

Kurr från Imma, abbemissa.

Svar: Ullviva och Båtsman bryr sig inte mycket om snön utan går gärna i den med resultat hel svans med snö. Vi misstänker luftburen allergi hos Båtsman också, då andningssvårigheterna bara kommer ibland precis som hos astmatiker. Pumas allergi medicin hjälper när det blir jobbigt tack och lov.
Emerentia

2013-02-10 @ 13:01:03
URL: http://skuggan.se/pladdermusen
Postat av: Dui och Deco

Fullt upp hos er! Vilka fina bilder! nosbuff

2013-02-10 @ 18:08:42
URL: http://duideco.blogspot.com

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0