Just nu!!!

Matte har äntligen fått reda på sina senaste tentor och kan slappna av lite igen. Har inte blivit bloggat pga mkt tänk på dem och sen besök på Öland i helgen som var.

Nu är det läggdags här hemma då Matte måste upp tidigt imorgon.

Natti,Natti//Ullviva mfl. ..Jamentarer
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Så skönt att mattes tentor gick bra! Mysigt att ni kan samsas i sängen vid läggdags. Ligger Puma där också? Kurr och burr.

Svar: Puma är på tjurigt humör just nu, då ligger han inte i sängen hos Matte utan på soffan i gästrummet.
Emerentia

2013-04-21 @ 21:08:38
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Bröderna Bus och Busan

Skönt att tentorna gick bra! Från det ena till det andra: Radera gärna länken "Chinook och Cherokee"! Några indonesiska dumma bloggare har gjort om vår gamla blogg. Har helt enkelt tagit över mattes identitet "Roziecatz" (Rozies katter). Flera av våra bloggvänner har drabbats av samma sak. När de har raderat sin blogg så tas den genast över och blir en indonesisk spel och betting-blogg! De där skurkarna samlar på sig gamla bloggadresser med identitet och allting. Spelar ingen roll om bloggen heter något "kattliknande"! Detta gör att de får flera visningar eftersom många av ens gamla vänner har ens gamla blogg kvar i sina blogglistor. Gå gärna in till oss och läs om just detta fenomen i ett av våra inlägg. Undrar förresten vad Blogger anser om denna "identitetsstöld"???!!! "Skyggisfamiljen" har gått samma öde tillmötes! Tydligen bättre att man behåller bloggen vilande i stället för att radera den. Knasigt värre!
Kurrelisvansvift och trevlig Valborgs-mus-afton

Svar: Tack för tipset, ska fixa det till er nya istället :)
Emerentia

2013-04-30 @ 16:28:57
URL: http://chinchebusan.blogspot.se/

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0