Rapport Klubbmästerskapet

Ja, då var det över för den här gången. Matte gick som sagt som assistent, hon säger att hon tyckte det var mkt spännande och man fick ju en bra inblick på vad domarna kollar på mkt bättre plus att man ju kunde fråga dem om man undrade ngt. Matte hann bara fotografera lite denna gång, ska se om vi får upp de bilderna på vårt Picasa konto.

Sören då?? Jo, han fick än en gång se sig besegrad av den söta sköldpaddsfärgade damen Signe. Hon var inte så fotogenisk riktigt, räckte mest ut tungan åt Matte. Fnissjam!!


Sören väntar på domen, denna gången blev det ingen vinst tyvärr. Men lite tröstpris fick han iallafall.


Vinnande Huskatten Signe med Matte Louise som också gick assistent

Även på den lite roliga tävlingen Herre på täppan så åkte Sören ut på andra röstningen. Matte bar honom då, ngt han väll inte var så jätteglad över för lite dovt morrande blev det. Men nalle sa att han ofta gör så, antar att Sören helst vill ha mark under tassarna eller fårskinn i hans fall.

De hade även en röstning för publiken där de fick välja sin favorit. Inte så förvånande så vann en kattunge den titeln. En himla söt Sibirisk kattunge med underbar färg. (Har tyvärr ingen bild på den)

I slutet av utställningen är ju panelerna. Kan ju säga som så att Matte var väldigt sugen på att bära fram ngn katt där, så hon frågade en vän som hade en ung norsk skogkatt och det gick bra. Katten Matte bar fram heter Wips ( längre stamnamn såklart men vi håller det kort) hon var en otroligt trevlig katt som skötte sig exemplariskt.
Först var det om en bästa ungkatts titel. Wips satte sig tryggt och stiligt som en prinsessa på bordet och inväntade domarna. Nosade lite på matte då och då innan hon satte sig till ro igen.
när domarna röstat sa speakern att vinnande katt hade fått 2 hjärtan av domarna, då förstod nästan matte vem det var. Det var Wips som vann, jippi!!

Men det slutade inte där, sen skulle Wips upp igen för att tävla som årets klubbkatt. Mot 2 st vuxna och en till kattunge var det hård konkurrens, många trodde på en vuxen seger då de ju är färdigutvecklade.
Men så ropade speakern upp numret, och det var ju Wips som vann igen, hon hade verkligen fångat domarnas hjärtan den tjejen. Så Calmare kattklubbs bästa klubbkatt år 2011 är S*Fairyhearts Wimsy Wips, hennes Matte fick en chock så glad blev hon. Den tjejen hoppas Matte att hon får träffa fler gånger.


Wips tillsammans med en stolt Husse David.Här har hon vunnit en BIR(bäst i ras)

Fler bilder kommer ni nog få se, det kan vi lova.
Nu ska vi gå och sova, har haft inkräktare i vår trädgård igår och det tog på krafterna.

Tass så länge// Puma och Sixten

Jamentarer
Postat av: Max & Måns

Med andra ord är det bara att matte tar Sixten under armen och tassar dit nästa år.

Supreame Champin Sixten... skulle vara något det.

fniss

2011-10-24 @ 15:31:05
URL: http://sorpingskatterna.se/
Postat av: Dui och Deco

Vi jamar med Max och Måns, det är bara att satsa Sixten! Spinnande med utställning och fankattiska Sören! Nosbuff

2011-10-24 @ 18:49:51
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Kul att vara med och lära sig. Sören och sköldpaddsdamen var fina båda två, men vi vet ju vilken fantasstisk kille han är, så han är vår favorit såklart. Kurr och burr.

2011-10-24 @ 19:59:30
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Nalle

Tur att du är med Emma o tar lite kort på Huskatterna för inte ett enda var med på varken Signe eller Sören i Davids album. Tycker nog inte att husisar har att göra på Kattutställning.

Tror det var likadant i somras.

Måste nog anmäla till Diskrimineringsombudsmannen.

Nalle

2011-10-28 @ 00:12:16
URL: http://pawsnwhiskers.webs.com/

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0