Kväll på Katthemmet kompis

Efter att alla besökare lämnat och även försäljare så var bara Nalle, Lasse, Maritha och Sonny kvar och vår Matte såklart. Då när det började mörkna och katterna började känna att det lugnat ner sig så kom de fram.
Helt plötsligt så var rastgårdarna fulla med katter även Robinson visade upp sig i all sin glans. (Tyvärr inte många bilder då Matte inte ville skrämma upp katterna igen, men några bilder blir det efter all text, lovar)

Medan katterna vilade ut och tog frisk luft i sina rastgårdar så fixade människorna sig en behövlig middag, Pizza.
Gissa vem som strök sig runt bene på alla för att kanske få en smakbit, Kopian såklart något Sören inte var så road av så ett dovt morrande hördes ganska konstant från lillkillen.
Även många av Maritas andra katter tittade ut en sväng: Chester som tror han är herre på täppan, Filippa som verkligen är det, Flintstone som inte vågade gå nära när Filippa var där men som matte förbarmade sig över med en gosstund. Tina som tyckte en pizzakartong var bästa klösbrädan och flera andra.

Efter intag av lite mat så skulle såklart även katterna ha lite omsorg. matte ställde upp och hjälpte till med att ransa lådor och snacka med katterna. 2 burar med kattungar, härliga busungar varav en klättrade på nätdörren precis som vår kompis Madeleine på Södertälje katthem. Matte hälsade även på Boysen fd Svartenbrandt, en otroligt trevlig och social kelsjuk kille.
Marita och Matte var även och hälsade på lite andra kattungar nyligen intagna så lite hemliga än. Men kan säga så mkt som att det var ett busigt gäng som försökte smita ut när 2-beningarna skulle ta sig in. Speciellt en av dem en röd färgad liten tott var extra busig och bet Marita i tårna upprepade gånger. Han hette Pyret men efter Mattes besök där fick han heta "Pyret på Bettet" tyckte det passade honom.
Sen vandrade marita och Matte vidare till lillstugan där Arvskatterna bor. Ett stort gäng i olika brun tigrerade mönster. Mamma Hulda är nog Kopians rival i kraftighet för hon var inte liten. Där blev det lådtömning, matning och lek. Marita sa att Sonny antagligen redan satt och sov i andra änden av huset för hon kunde höra hans snarkningar genom väggen, Arvskatterna bor nämligen granne med några andra katter som behövde lite sällskap.

Efter allt detta så var Matte faktiskt tvungen att bege sig hem för klockan var väldigt mkt, så kl 22 styrde hon bilen hemåt och ca 40 min senare var hon hemma och möttes av Sixten som fick lite kel innan hans nattpatrullering tog fart. Puh, det var mkt text. Men nu kommer lite fler bilder!!


Maritas katt Tina såg framemot en bit pizza på kvällen, Kartongen funkade även som liggplats och klösbräda.


Katthemmet kompis egna Puma såg bedjande på oss från sin rastgård och undrade om även han fick lite pizza.


Undrar om inte Pia Puma lyckades droga Sören med sina kattmynte leksaker lite väl mkt. Han var nära att ta sig ett bad i poolen nämligen, eller så ville han bara bli av med vår Matte som var i andra änden av kopplet.


Nalle och lasse fick helt plötligt en ny marknadskatt, Maritas katt Filippa på väg mot fårskinnsfällarna.


Kopian är nöjd och belåten efter en underbar invigning och massor av folk. Men mest tacksam är han nog för den pizza som slank ner till honom när han svansade runt bordet där människorna satt och åt.
Han hälsar välkommen åter!!!


Tassat av//Puma och Sixten
Jamentarer
Postat av: Pia Puma

Ha ha ja lite drogad kanske han blev där ett tag;)Pia Puma

Postat av: Alice

Jamarfina bilder! Tack för att ni som var där rapporterar så fint, det känns nästan som om vi själva tassade runt där igår. kurr

nosbuffar

2011-07-31 @ 17:13:42
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Vilken härlig dag matte hade! Hon berättar så fint till bilderna, så vi nästan tycker att vi också träffade alla fina människor och katter. Kurr och burr.

2011-07-31 @ 21:13:57
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Dui och Deco

Blir så glada av att läsa och få vara med på ett hörn.Nosbuff

2011-08-01 @ 20:03:06
URL: http://duideco.blogspot.com

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0