Ny utformning och nya utsikter

ojdå, ojdå, ojdå!! Ursäkta oss för att bloggen varit tyst ett tag nu men det verkar som om vår Matte har fått ngt slags dataspelssyndroml. Vi hörde att även Max och Måns Husse och även Sippo och Tindras Husse har råkat ut för detta.
Men nu får Matte allt skärpa sig för bilder på oss har hon fått.

När det gäller rubriken på detta inlägg så är det så att vi bestämt oss för att ändra utseendet på vår blogg lite. Matte har hittat en jättesnygg bakgrund och gjort en fin header till oss. Men Mattes kunskap i HTML: kodning är inte den bästa så vi hoppas hon inte sabbar hela vår blogg när hon börjar ändra om. Vi har sagt till henne att säkerhetskopiera allt material så att inget händer så vi hoppas på det bästa.

Sixten sitter och spanar på allt spännande som händer utanför. Han har börjat ta för vana att sitta i fönstret hos Matte nu istället för inne hos gammelhusse. Kanske vill han ha nya utsikter att se på.


nämen, vad var det där. Såg ut som en rejält fin kaninstek, inget jag orkar ta tyvärr.

Nästa inlägg kommer ni få se bilder på oss tagna utan blixt med Mattes kamera. Vi hör ju att många av våra vänner klagar på att deras Matte/Husse alltid använder blixt. Så därför vill vi visa att det går att få fina bilder utan också. Men det blir nästa gång!!! Även en filmsnutt är på g, även den tagen med Mattes vanliga kamera.

Vi tassas snart igen!!!

//Sixten och Puma

Jamentarer
Postat av: Katten Sippo

Dessa datorer verkar hålla våra människor i lika hårt grepp som vi. Eh, jag menar förstås hålla våra människors intresse uppe såklart.

2011-02-25 @ 20:07:39
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Dui och Deco

Spännande med nytt utseende på bloggen, vi håller tassarna för att det går bra! Vilken cool bild! Trevlig helg på er! Nosbuff

2011-02-25 @ 20:20:26
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Vi gillar bilden skarpt! Synd bara att kaninsteken kom undan. Kul med förnyelse på bloggen. Vi är jättenyfikna! Kurr och burr.

2011-02-26 @ 08:58:58
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Inkan o Ligan

Fin bild.

Vi väntar på nästa inlägg.

tAzz o Kram

2011-02-26 @ 09:44:48
URL: http://ligans.blogg.se/
Postat av: Nea theCat

Skall bli kul att få se vad ni hittar på med bloggen. :)Du är jättefin på bilden Sixten.Nosgos

2011-02-26 @ 14:17:07
URL: http://www.neathecat.se

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0