Ännu en grön dag

Det här med att blogga ofta är svårt, ibland vet man inte vad man ska skriva men vi jobbar på.

Idag åkte den mindre skräckinjagande snabeldraken fram igen, det räcker visst inte med en dags terror. Men som tur är så kan man stänga in den delen som gör oväsen och bara gå runt med den långa delen i huset. Ska väll erkänna att den däringa långa delen tycker jag inte heller om, men jag är inte helt livrädd för den.

Annars är ju som sagt allt grönt och trist ute. Min päls vet inte riktigt om den ska uppgradera eller nedgradera sig, för kanske att det plötsligt blir kallt och då kan man ju inte stå där med sommarpälsen. Matte påstår faktiskt att jag verkar lite uttråkad, ligger i klösträdet och suckar eller är ute och spankulerar hela dagarna. Men vem vet, det kanske bara är vädret som gör att jag inte riktigt är gamla energiknippet Puma.


Men Matte ser du inte att jag ligger här och suckar och fäller. Suckjam!!

Snart ska vi införa en ny kategori här på bloggen, om Katter från katthemmet kompis.
Matte har fått ok från Maritha att skriva lite om de katter hon möter där. Det blir texter om hur katterna är ur hennes egen synvinkel och bilder Matte tagit. Kanske att vi kan få ngn intresserad av ngn katt där på det sättet, man vet aldrig.

Tass,Tass//Puma

Jamentarer
Postat av: Kjelle Bus

Här är det oxå alldeles grönt och mörkt nästan dygnet runt , inte konstigt att man är trött !!

Ska bli kuligt att läsa om katterna på Katthemmet Kompis ur din mattes synvinkel oxå :)

Trevlig helg !

2011-12-16 @ 16:25:25
URL: http://kjellebus.blogspot.com
Postat av: Kattson

Det är nog många som inte riktigt vet om man ska upp- eller nedgradera pälsen just nu. Knepig situation. Bra att matte hjälper Katthemmet Kompis. Alla katthem behöver bra människor som hjälper katterna.

2011-12-16 @ 16:30:09
URL: http://www.kattsidor.blogspot.com
Postat av: Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Jamar som kattson och kjellebus, man vet inte om man ska uppgradera eller nedgradera pälsen vid denna årstid. En besynnerlig årstid nu, jamars.

Har man inget att tassa om jämt, så ska man inte känna ngt tvång säger matte. Vi är oxå dåliga på att uppdatera våran blogg, så man nästan skäms. När vi läser andras kattbloggar, så är det alltid ngt dom tassar om.

Vi får oxå försöka att bättra oss.Tass tass och en trevlig 4:de advent.

2011-12-16 @ 20:15:18
URL: http://katternasblogg.blogg.se/
Postat av: Xantippa

Bra ide att blogga om katthemmets katter. Förstår att du inte är på topp, Puma, du liksom vi saknar ju gammelkatten Sixten.

2011-12-17 @ 14:50:47
Postat av: Dui och Deco

Man är rätt seg nu.. och sen saknar du väl Sixten också. Snabeldraken är en helt onödig uppfinning som vi inter förstår vitsen med.Nosbuff

2011-12-17 @ 15:07:24
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Snabeldrakar flera dagar i rad låter morrhårskrullande rysligt! Hoppas att pälsgraderingen löser sig, för man vill ju inte vara oförberedd. Kurr och burr.

2011-12-18 @ 09:28:07
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Nalle

Vad bra att du kommer att skriva lite om Kompiskatterna du tar ju så härliga bilder också. Det ser vi fram emot.'

Tror också att Puma precis som du saknar Sixten. Det måste ju kännas tomt och konstigt för honom också. Det fattas någonting därhemma ju något som alltid fanns där hemma.Kramisar Nalle

2011-12-19 @ 00:21:07
URL: http://pawsnwhiskers.webs.com/

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0