Sixten mår fin fint

Många undrar hur Sixten mår, och vi kan meddela att han mår som en prins.
Hans 3 bitskador har läkt jättebra, antibiotika kuren är avslutad och pälsen på kinden som veterinären rakade bort börjar så sakteliga att växa ut igen. Tyvärr finns inga bilder på den nu läkta kinden då Sixten ju avskyr att bli fotograferad och flyr så fort Matte kommer med kameran.

Men snart kommer ni få se bilder på linslusen Puma, när han poserar på murstolpen. Matte fick till ett antal bra närbilder på honom och i helgen tog hon en bild på en katt med rejäl svans (Matte säger att svansen nästan var större än katten).

Ha tålamod, vi skriver så snart vi kan, mkt att kolla ute nu vet ni.

Tass/Puma & Sixten

Jamentarer
Postat av: Imma

Å, så skönt att höra! Vi har knäppt våra tassar för Sixtens kind, skall ni veta, och för katten han blev biten av också. Vår gammelmatte är förresten också frisk nu (hon blev ju biten i fingret, som ni vet), så alla har tydligen återhämtat sig väl från sina äventyr pustar ut. Ser fram emot de nya bilderna på vackre Puma!



Tass från Imma, abbemissa.

2010-05-31 @ 20:31:46
URL: http://klosterkatterna.blogspot.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Vad bra att Sixtens kind har läkt så fint! Man är ju alltid lite orolig för kattbett, och därför känns det så skönt att få goda nyheter. Pälsen kommer nog tillbaka så småningom. Ska bli spännande att få se Pumabilderna! Kurr och burr.

2010-06-01 @ 07:47:33
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Dui och Deco

Så sköänt att det går bra med Sixten! Då kan vi pusta ut lite. Nu är det fullt upp med allt, vi håller med! Nosbuff

2010-06-01 @ 21:51:22
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Alex

Tack för din kommentar, hon är min ögonsten :) Dina katter är väldigt fina de med, Sixten är en riktig sötnos och Puma är supersnygg! Skönt att Sixten mår bra igen :)

2010-06-04 @ 08:03:07
URL: http://julialex.blogg.se/

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0