Lite uppdatering

Nu har vi lite idé torka igen, men vi hade ett inlägg på gång om Pumas snö gångar, det är spår överallt efter att Puma förstod att man kan gå på skaren (den frusna snön). Matte tog flera bilder på dett för ett antal dagar sen men tyvärr så har hon varken haft ork eller lust till att lägga in dem och fixa till dem i datorn. Vi ska försöka fixa till matte först sen så blir det nog fler inlägg igen.

Annars så är ju våren på väg och snön börjar dra sig tillbaks, detta betyder mkt ute tid för oss katter och därför inte mkt tid vid datorn heller. Måste ju se över hela stora reviret nu i Mars så att ingen tror att de kan komma här och sno det från oss. Gammelhusse och Gammelmatte börjar bli lite trötta på vårt ut och in springande, men så är det om man inte har kattlucka eller dörren ständigt öppen.

Nu längtar vi till detta:


Vi återkommer när de nya bilderna är fixade och vi är inne ett tag.

På återtass/ Puma & Sixten

Jamentarer
Postat av: Nea

Åh ja vad man längtar nu. Drömmer varma soldrömmar. Sen vaknar man och tittar ut genom fönstret och vad ser man? Gräsmattan täckt av otäckt vitt. Var är våra Krokusar?

2010-03-15 @ 13:46:24
URL: http://blogg.neathecat.se
Postat av: Siri, Blueberry och Wildberry

Hej hej! Javisst blir det så att det blir mindre och mindre "datortid" ju finare väder det blir. Man måste ju passa på att vara ute när det bjuds på fint väder :) /Siri, Blueberry O Wildberry

2010-03-15 @ 15:59:46
URL: http://www.sirioblueberry.blogspot.com
Postat av: Skat-Ann

Visst är det härligt med sommar och sol och gröna gräsmattor. Smulan har kommit på att det går att gå på skaren nu. Fick några fina bilder på henne idag!

2010-03-15 @ 19:29:12
URL: http://skat-ann.blogspot.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Ååå, vilken härligt somrig kattig bild! drömmer Ert revir ser superfint ut! Nu blir man så kall om baken och tassarna om man är på balkongen. Men någon gång måste det väl vända? Kurr och burr.

2010-03-15 @ 21:56:59
URL: http://stationskatterna.blogspot.com

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0