Bäddat åt katter

När Gammel- Matte och Husse var borta så tog vår Matte chansen att sova i deras stora säng. Vi gjorde hene såklart sällskap och visade henne sen på morgonen hur vi ville att hon skulle bädda sängen. Detta för att vi skulle få de bästa sovplatserna. Här ska ni få se hur man bäddar en säng för att 2 katter som inte älskar varandra ska kunna dela den.


Sixten verkligen älskade att Matte inte la på Gamlingarnas överkast, han vill helst ligga på täcket uppe vid kuddarna, medan jag Puma tar chansen att ligga på filten då Sixten överger den.

Nu när gamlingarna kommit hem igen så åker det där överkastet på hela tiden, men som tur är så kan Sixten ibland charma matte att ta bort det en bit så att han får tag i sin underbara liggplats på täcket. Detta betyder såklart att Gammelhusse får utmana ödet varje kväll för att flytta Sixten, annars får han inte plats. Matte försökte bara sig på bedriften att flytta Sixten från denna plats 1 gång, hon gör aldrig om det för hon fick ett rejält mothugg från honom. Tur för Gammelhusse att han har ganska härdade händer.

Sov sött hälsar/ Puma från filten

Jamentarer
Postat av: pip

hehe,ja där ser man.

2010-03-05 @ 14:16:15
URL: http://www.myskatterna.blogspot.com
Postat av: Katten Sippo

Det gäller att visa vilka som bestämmer. nickar

2010-03-05 @ 14:28:49
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Heidi,Kattfamiljen.se

Söta dom är :) haha jag man måste ju visa vem som bestämmer ;)

Vill ni göra länkbyte? har redan lagt till er i min lista. Hoppas de var okej?

2010-03-05 @ 14:32:15
URL: http://kattfamiljen.se/
Postat av: Conny

Vi delar upp sängen mellan oss, Conny och jag... Conny får ligga innanför mattes knän och jag får ligga vid hennes mage - då är hennes ben mellan oss, så att vi inte behöver knôs om utrymmet. När brorsan och lille Rufus levde, låg lillkillen vid mattes fötter, jag vid hennes mage och Aragorn vid hennes ansikte. Under täcket, förstås!



Tass från Imma, abbemissa.

2010-03-05 @ 16:35:12
URL: http://klosterkatterna.blogspot.com
Postat av: Imma

Det var ju JAG, Imma, som skrev det där... rackarns Conny hade ändrat i namnuppgiften... morr

2010-03-05 @ 16:37:56
URL: http://klosterkatterna.blogspot.com
Postat av: Tina

Hihi, vilken härlig filt att ligga på.. Men hade det inte varit lite mysigare att ligga ihop i en liten kanelbullehög? Två katter som en endaste liten pälsboll? Som nåt riktigt gott kanel- & lakritsgodis (så fina pälsar som ni har)!

2010-03-05 @ 21:40:07
URL: http://skatternas.blogg.se/
Postat av: Purajorna.

Vilka myskatter! :) Så härligt att alla katter är så olika och har så olika åsikter, vare sig det gäller en filt eller ett täcke eller favoritleksaker :)

Pälsiga kramar från Siri, Blueberry och Wildberry!

2010-03-06 @ 21:58:30
URL: http://sirioblueberry.blogspot.com

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0