Saknar redan Gammel- matte och husse.

Nu är Gammelhusse och Gammelmatte iväg på sin resa. De ska vara borta en hel vecka på Madeira heter det visst och de ska flyga dit sa dem. Kan människor flyga?

Nu får vi klara oss med Matte, tyvärr så jobbar hon hela dagarna så det blir inget ut och in springande nu.
Vi får välja på morgonen om vi vill vara ute eller inne. Men jag, Puma, måste vara inne säger Matte, även Sixten backade in när Matte sa att hon inte kom hem förrän kl 17 på kvällen.

Det mest sorgsna av allt är att det inte blir någon extra fukost, extra middag och extra kvällsmål.
Ni förstår Matte går upp så tidigt och ger oss mat och åker till jobbet så de gamla har inte gått upp då. Så när de till slut går upp och äter sin frukost då får vi katter oss lite bitar av ost och skinka. Alltså en extra frukost.

När de sen äter middag tillsammans så brukar de gamla ge oss lite köttbitar och sånt gott. Men Matte är så stressad nu så det blir inget och vi vill ju vara ute när hon väl kommer hem så vi har inte heller tid för middag.

Sen det där med kvällsmål är något som Sixten säger att han får av Gammelmatte när han kommer in sent på kvällarna. Då häller hon upp lite av MITT smaskiga torrfoder till honom. Det är därför det tar slut så snabbt kanske. Sixten har i vanliga fall ett torrfoder för äldre herrar som inte gör av med så mkt energi( läs sover hela dagarna) medan jag har ett för aktiva utomhus katter.

Vi längtar så tills de kommer hem igen, kanske har de något roligt med sig från sin resa.

Tass/Puma

Jamentarer
Postat av: Imma

Det är det jag alltid har sagt: gammelmattar är bra att ha! De är oftast snällare än mattar, ger mer godis och tvekar inte om portion nr. 2 medan matte står bredvid och jamar att man går på diet... och så gosar de så skönt!



Tass från Imma, abbemissa och taleskatt för klosterkatterna.

2010-02-17 @ 15:42:16
URL: http://klosterkatterna.blogspot.com
Postat av: Dui och Deco

Då förstår vi att ni har det lite jobbigt just nu!

Ni kommer ju att bli jättetunna när ni inte får ordentligt med mat.. Nosbuff

2010-02-17 @ 18:16:49
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Vad smarta ni är som har lyckats ordna så ni får dubbla mål mat! beundrande Vi jamar som Dui och Deco, hoppas att ni inte alldeles tynar bort medan gammelmatte och gammelhusse är borta. Men om ni ser lite hungriga ut kanske det blir tre frukostar när de kommer hem? Kurr.

2010-02-17 @ 22:25:50
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Nea

Upp med nosarna. En vecka går så fort! Men visst är de mysigt att bli extra bortskämda av gammelmattar och gammelhussar!

2010-02-17 @ 22:56:15
URL: http://blogg.neathecat.se
Postat av: Tina

Men det är ju tragiskt?! Har ni inte läst på min blogg vad som är fördelen med att vara en lite "rundare" katt? Allt blir bättre med lite mer underhudsfett!

2010-02-18 @ 15:06:12
URL: http://skatternas.blogg.se/

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0