Puma- på plats igen m rapport

Hej allihopa kattvänner därute. Ursäkta att jag oroat er och mina människor, men jag var bara ute på lite upptäcksfärd. Jag trodde väll aldrig att Matte skulle bli så orolig, men nu vet jag bättre.

Gissa var jag var? I deras garage faktiskt. Mina människor hade varit runt och frågat alla att kolla sina garage och de hade såklart också kollat sitt eget flera gånger men då ville jag inte bli hittad.

Matte hörde mig vid något tillfälle men kunde inte lokalisera var jag var, men nu på förmiddagen hade jag fått nog och när Matte ropade så svarade jag högt och klagande. Just nu liggger jag inne hos matte på min klösmöbel och författar det här.

Det blev många glädjeskratt när de hittade mig och jag var jätte hungrig då. Fick raskt mat när jag kom in men jag hade ju inte ätit på nästan 24 timmar så min mage blev inte glad av det jag kastade i mig så det kom upp igen. Matte har gett miig lite små portioner sen dess så nu mår jag bättre.

Ute i garaget har jag ju tyvärr ingen låda heller och jag fick lite problem till sist. Gammelhusse hittade beviset av mina pisseproblem på sina stövlar. Hehe, där fick han för att han inte släppte ut mig när jag ville det.

God jul allla kattvänner.
Tass/Puma

Jamentarer
Postat av: Dui och Deco

Åh, vad vi är glada att du är tillbaka välbehållen! Nosbuff

2009-12-21 @ 18:18:37
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Puma, din luri-katt! Vad du skrämde oss! Förstår att matte, Sixten och alla andra är jättelyckliga nu. Och det är väl du också förstås, det är ju bara roligt att leka kurr-agömma så länge som man själv bestämmer när man ska komma fram. Vi jamar också lite extra serenader för Sixten, för vi tycker att han med kan behöva lite uppmärksamhet efter all spänning. God jul (nu kan det ju bli en riktigt god jul när du är tillbaka)! Kurr och burr.

2009-12-21 @ 18:50:02
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Wikki

Åh vilken lättnad! Jag kan tänka mej att matte skvätte gott om glädjetårar i din päls! Det rinner allt en liten glädjetår nerför min nos också! Vad oroliga vi har varit!

Ge dig inte ut på några fler läskigheter nu utan håll dig inomhus resten av julen!

TassKram Wikki

2009-12-21 @ 21:17:32
URL: http://www.metrobloggen.se/wikipedia
Postat av: Katten Sippo

Så skönt att höra dig jama igen. Vi var ju riktigt oroliga. Men nu har du väl visat på allvar vem det är som bestämmer. Så inga fler tokigheter nu. svanskram

2009-12-22 @ 07:51:50
URL: http://katten-sippo.blogspot.com
Postat av: pip och murre

hej Puma!

vilken tur att du kom till rätta,vi undrade i tassarna vart du hade tagit vägen?

/tasskram och tass high five!

2009-12-22 @ 12:56:43
URL: http://www.myskatterna.blogspot.com
Postat av: Maya

SUCK, vilken lättnad att du är tillbaka Puma, nosbuff.

2009-12-23 @ 19:03:59
URL: http://maya-trazzel.blogspot.com/
Postat av: Wikki

Hoppas du är okej efter äventyren nu Puma så att du och Sixten firat en skön jul! God fortsättning!

TassKram Wikki

2009-12-25 @ 15:06:14
URL: http://www.metrobloggen.se/wikipedia

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0