Örebro del 2: Hemma hos Prinssesan Linnsen och Co

Jaha, nu kommer nästa inlägg. Ska inte hålla er på halster för länge ju. Denna gången blir det mer bilder än text, det blir lättare att överskåda då.

Som jag skrev i förra inlägget så följde min Matte och Sören med 2-beningar med Linnsens Matte och Lillhusse hem för att träffa alla katter där. Prinssesan Linnsen har redan skrivit om dett mötet på sin blogg. Men här kommer det ur Mattes synvinkel och kameravinkel kanske jag borde säga istället.

När de främmande 2-beningarna satte sina fossingar i Linnsens hem så försvann hon iväg, hon blev väll chockad av att de hade Sören med sig, speciellt sen han betedde sig relativt illa genom att morra sig enom hela besöket.

"morr, morr" Jag ser er nog!!

Frank var en vänlig själ som snabbt var framme och hälsade på Sören med en nosbuff, varvid han fick en morrfräsning till svar stackarn. Sören intog snabbt rummet han var i genom att ta en lur i sängen och vandra runt överallt. Stackars Linnsen att få se Sören bete sig så här, hon var ju lite småkär i honom.

Suck, så han beter sig!!


Här ligger vi tryggt från den där morris missen, ojdå här kommer han....


Muahaha, nu är den här fönsterbrädan min. Kom och gör mig sällskap kära Linnsen, när jag är här kommer ingen jaga din svans ostraffat.

Lille Lurrvar fick lockas fram, men han var ju en riktig söting säger Matte som lyckades med bedriften att locka fram honom en andra gång och höll honom snällt i famnen.


Matte kan konsten att hålla små lätträdda katter(bild lånad av Linnsens Matte)

Sören fortsatte vandra runt i Linnsens hem och klöste i hennes rosa träd, sov i hennes tält, intog fönsterbrädan och till sist slog sig ner i en mysig stol. Prinsessan låg i soffan och såg chockat på!! Frank fortsatte försöka visa sig trevlig men fick hela tiden kalla handen av Sören "Morris". Men Matte håller med Sörens matte när hon säger att Sören morrar för att han inte kan jama, bara små bäbisjam kommer ut ur hans mun.

Kolla!!! Nu ligger han i vår stol, men nu är det nog säkert här Frank.


ja, pust, nu har han lagt sig tillrätta där så vi är säkra här.

Det blev mkt snack 2-beningarna emellan och Matte var helt slut när hon kom tillbaka till vandrarhemmet och sov så gott hela natten.

Tass,Tass/Reportern Puma

Jamentarer
Postat av: Kjelle Bus

Klart att Linnsen blev lite småsur när Sören morrades och klöste på HENNES rosa klätterträd , det hade minsann aldrig jag gjort ;-)

2012-03-09 @ 17:14:04
URL: http://kjellebus.blogspot.com
Postat av: Nea theCat

Hmm.. kanske Sören kände av det spända läget mellan Hemma hos Linnsen. Inte lätt att hamna mitt i ett svartsjuke/triangeldrama. Väldigt fint av Frank att dock försöka hälsa sin rival välkommen. :)Men vad liten lille Lurrvar är. Har hört jamas att han är en liten kille men nu syns det, i din mattes famn Puma, att lille Lurrvar är liten till växten.Nosgos

2012-03-09 @ 18:57:43
URL: http://www.neathecat.se
Postat av: Nea igen

Hmm.. kanske Sören kände av det spända läget hemma hos Linnsen (skulle det stå alltså)

2012-03-09 @ 18:59:07
URL: http://www.neathecat.se
Postat av: Dui och Deco

Jam inte är det lätt det där! Sören kände nog att han var gäst också, Frank var mycket gästvänlig tycker vi. Lurvvas ser uta att trivas hos matte och så gulligt av matte att ge honom en leksak! Du har en riktig toppenmatte du, Puma! Nosbuff

2012-03-09 @ 19:38:28
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Max & Måns

Den där morrisen.

Vi borde tassat till honom på nosen, men det är under vår värdighet.

Nosbuff

2012-03-09 @ 20:40:18
URL: http://www.sorpingskatterna.se
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Generöst gjort av Frank att visa hur gästvänlig han är. Sedan var det kanske inte så lätt för Sören att komma som ensam katt till tre kissars revir? Det är så fina bilder på alla katterna, er matte är verkligen duktig! Kurr och burr.

2012-03-11 @ 11:14:50
URL: http://stationskatterna.blogspot.com

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0