Suck, svåra tider

Vi följer med stigande oro vad som ska hända med vår bloggkompis Snuffe. Han verkar ha fått ett återfall med sin urinsten, men han är ju så ung så vi hoppas verkligen att han kan bli helt frisk snart. Många av våra bloggkompisar stödjer Snuffes Husse som har det lite dåligt ekonomiskt. Även vi ska ställa upp med lite så snart Matte kommer åt sin bank. Vi ska tillsammans med pengar, böner och tasshållande rädda vår vän Snuffe.

Suckjam, det har inte kommit in några bilder än heller. Matte envisas med att hon ej haft tid att lägga in dem.
Istället har hon varit iväg och ridit, som om det skulle vara viktigare än våra bilder.  Men imorgon kommer hon inte undan om hon så ska få sitta halva natten med dem, ska se till att sätta Sixten på vakt med vässade klor jämte henne.

Sista nyheten gäller vår Matte som snart kommer få vara hemma mer med oss. Hon säger att hon blivit uppsagd från jobbet. Men hon hoppas kunna använda lite av sin lediga tid till att hjälpa ngt katthem iallafall. Så som man säger "inget ont som inte har ngt gott med sig"

Tasskramar och nosbuffar till alla, så hörs vi snart igen.
//Puma och Sixten

Jamentarer
Postat av: Gunilla och Frasse

Mycket som händer - livet är tufft ibland... Men matte verkar vara bra på att se det positiva i saker. Och Snuffe är på väg hem, det låter ju fantastiskt!

Tasskramar och mjau!

2010-10-15 @ 11:54:55
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Tråkigt att höra om mattes jobb. Vi håller tassarna för att något annat dyker upp istället. Och att hjälpa ett katthem är ju verkligen att utnyttja tiden väl. Nospussar till er snälla matte.

2010-10-16 @ 17:58:41
URL: http://stationskatterna.blogspot.com

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0