Här är SUNE, lite äldre, lite större men lika busig

Vi hade tänkt publicera detta inlägg tidigare, men pga händelserna hos Katthemmet Kompis så fick det vänta lite, men här kommer han SUNE!

Vi har skrivit om Sune och hans kompis Chewie förut, men nu har han blivit lite större och när Matte var och hälsade på sin bror och hans fru(Sunes Matte och Husse) så tog hon chansen att fotografera denna stiliga kisse.

Det är såklart jag, Sixten, som skriver det då jag tycker svart/vita katter är helt underbara. Puma har någon annan konstig färg smak men så ser han ju också ut som en hare och även skuttar som en.

Iallafall tillbaks till Sune som jag då tycker har en lika ovanlig teckning som vår vän bloggkatten Wikki.
Han är som ni ser på bilderna en katt som får gå ut i sele, då det tyvärr finns en ganska trafikerad väg i närheten så är det säkrast för honom. Matte fixade faktiskt en jättefin och mysig sele som julklapp till honom, bild på den finns också i detta inlägg.

Matte har fått fler bilder på sin mejl men först kommer hennes och såklart bilden på den stiliga selen.



Här har ni Sunes lekland, med allt som en katt kan önska sig, han har även en kattunnel som ni kan se i bakgrunden och ett klösträd såklart. Snacka om klösträd det glömde Matte fota för det är verkligen ett träd!


Leksaken som Sune har på bilden här fick han av Matte, vi har också varsin sån och Pumas är snart sönder medan min är sönderdreglad. Undrar hur det blir med Sunes.


Den leksaken blir antagligen sönderlekt för han gillade den verkligen. Här ser ni Sunes gamla sele.


Sunes favorit sovplats är såklart den skönaste fåtöljen i hela huset, men han håller såklart sin Matte och husse sällskap ibland också.


Och här har vi den  Sunes nya sele, den är enkel att få på och han verkar gilla den. Den här borde ni testa alla ni som går i sele, men den är svår att hitta, matte hittade denna på ett ställe som heter Kalles gårdsservice och det ligger i Färjestaden, men fler borde ha den såklart.(Bild tagen av Sunes matte)

Fler Sune och lite Chewie bilder kommer, det lovar vi.

Tass/Sixten skrivet åt Sune

Jamentarer
Postat av: Dui och Deco

Kul att se bilder på en kattkompis, lite lik Deco också tycker vi, lika ojämt tecknad i ansiktet..Hoppas att ni har det bra. Nosbuff

2010-01-11 @ 18:43:18
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Wikki

2010-01-11 @ 20:11:31
Postat av: Anonym

Jag tror det där var en av de snyggaste kattkompisar jag sett på länge - och selen är ju så cool! Fanns den i fler färger? Jag letar efter liknande i klarblått...

Tasskram Wikki

2010-01-11 @ 20:15:11
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Mojsiga leksaker han har, Sune. Han verkar ha kul med dem och lite dregel får de väl tåla? Det där såg ut att vara en jättebra modell på sele. Få se om vi kan hitta något liknande till gammelmattes missar. Kurr och burr.

2010-01-11 @ 21:33:06
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Sixten

Dui & Deco: Visst är han en snygging, precis som vi svert/Vita katter brukar vara.



Wikki: Matte har endast sett selen i rött och den verkar svår att hitta. Påminner lite om en Puppia sele vi såg på en blogg en gång och den var blå.



Findus, Isak och Rasmus: Lycka till i sökandet efter en sådan sele, svåra att hitta är de verkligen.

2010-01-12 @ 11:53:21
URL: http://rosbladhskattfotosida.blogg.se/
Postat av: Nea

Åh de där kattgymet så jättekul ut. Gillade selen också verkar bekvämare än den ja måste ha på mig.



Tassen!

2010-01-14 @ 18:16:15
URL: http://blogg.neathecat.se
Postat av: Katten Sippo

Oj vilket lekland! Sånt skulle jag, eh Snuffe, vilja ha här hemma. Drömmer

2010-01-15 @ 08:21:47
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Sara och Ansgar

Snygg sele! Har fuderat på en sån också men tror inte Ansgar skulle ha gillat den heller. Vi övar här hemma i den nya selen, så när våren kommer så har han säkert vant sig och vi kan gå ut på låna promenader! :)

2010-01-26 @ 18:09:43
URL: http://cheaapo.blogg.se/ansgar

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0