Uppdatering Pumas skada

Nu har Matte verkligen löst mysteriet var jag har ont. Det är inget fel på min svans men däremot har jag ett köttsår i rumpan och därför reagerar jag ibland när Matte håller mig i famnen.

Det ser fint och rent ut hälsar Matte, men hon tycker jag är där och slickar lite väl mkt.
Vad tycker våra blogg kompisar att Matte borde göra? Har ni några tips?
Matte håller koll så det läker så länge, men lite tips om hon ska tänka på något speciellt är alltid bra.

Senaste nytt: Matte ska ta kontakt med vår vettis idag och se vad hon säger, hon är ganska svår att få tag i men vi får göra vårt bästa.
Den katt som varit på Puma har även försökt ta en tugga ur Sixten men han är lite mer hårdhudad så där blev det bara en liten kal fläck och ett skrapsår, detta har nu nästan helt läkt är bara pälsen som också ska växa ut.

Tass//Puma

Jamentarer
Postat av: Dui och Deco

Tyvärr har vi inga tips men det har säkert de andra.Rent verkar väl bra.. Vi håller tassarna för att det läker fort och skickar lite spinnhealing. Nosbuff

2010-08-30 @ 18:01:10
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Katten Sippo

Vi har inte heller några tips. Vi har ju klarat oss undan de flesta skador. Förutom Snuffe då. Men husse brukar ju alltid ringa vettisen och helt panikslagen fråga om ditt eller datt är farligt.

2010-08-30 @ 19:03:14
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Maya

Min människa låter hälsa att hon nog skulle rådfråga en stickfarbror eller tant. Bara för säkerhetsskull så att det inte blir någon infektion,

2010-08-30 @ 20:16:02
URL: http://maya-trazzel.blogspot.com/
Postat av: Alice

Matte hälsar också att det alltid är bra att rådfråga sticktanten. Om det inte vill läka kanske du måste ha tratt, ryser åt tanken på såna ohyggligheter så du inte kan tvätta

2010-08-30 @ 20:25:02
Postat av: Ninnie

Sitter det vid svansroten är det förmodligen en bitskada och då är det risk att den läker från ytan.Då blir det en sårficka under huden som det oftast blir en varböld i. Sticktanten och penicillin är nog att rekommendera.

2010-08-30 @ 22:42:57
Postat av: Kattigheter - Golle & Lisen

Ett köttsår!? Är det någon som varit och tuggat dig i baken?? Man undrar ju vilken dårfink som skulle göra något sånt! Hoppas du blir bättre snart.

2010-08-30 @ 22:47:58
URL: http://skatternas.blogg.se/
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Fyjam vad otrevligt det låter med ett sår! Tur att det verkar rent, men vi tycker ändå att det låter klokt som flera föreslagit: hör vad en vettis säger. Vi håller tassarna för att det läker snabbt och bra. Kurr och burr.

2010-08-30 @ 23:21:27
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Sophia och katterna

Du har fått en award utav mig, du kan läsa om den på min blogg!

2010-08-31 @ 08:25:50
URL: http://royalicious.blogg.se/
Postat av: Heidi.Kattfamiljen

Nä men stackars Puma då. Krya på dig, hoppas det läker fort.

Gick faktiskt och funderade på att finns det ingen radiostyrd mus att köpa nånstans så tack för tipset om amazon.com :-)Sv: Men denne bestämde kisse, tror du det var för att hon var sköldpaddsfärgad som hon var bestämd eller för det var helt enkelt bara hennes personlighet? Jag tror mer och mer att det helt enkelt handlar om uppväxt, miljö,arv osv. Har hört flera som har jättesnälla sköldpaddor :-)

2010-08-31 @ 20:01:04
URL: http://kattfamiljen.se/
Postat av: Wikki

Oj sår är lite trista, det är ju frågan var i rumpan de sitter, så det inte är en analsäck som spruckit upp och behöver spolas? Det kan ju behövas lite antibiotika också, om man har otur. Håller tassarna att det är ofarligt! NosPuss Wikki

2010-09-01 @ 23:00:50

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0