Puma uppdatering + annat

I helgen la Matte äntligen in lite fler bilder i datorn från kameran, tyvärr hann hon bara fixa till dem i sitt fotoprogramm innan Åskar kom och störde oss. Därför finns de ej inlagda i bloggarkivet än, så ni får vänta lite till på våra bilder.

Vi var just inne på Klosterkatternas blogg och såg en rolig film med en katt som jagade en radiostyrd mus. Det hade varit hur kul som helst tyckte vi och sa till Matte att leta upp en.
Tyvärr verkar de ej finnas här i Sverige vad vi kan hitta på nätet, men Mattes nya favorit butik på nätet Amazon.com hade en. Kolla här! Matte är helt galen över den här sidan(på ett positivt sätt) hon säger att man kan hitta hur många roliga grejer som helst, sen är dem ju amerikanska och dollarn är inte så hög än och frakten är relativt bilig och väldigt snabb. Kolla gärna in sidan, Matte kan garantera att det är roligt att bara sidsurfa där utan att köpa ngt alls.

Angående Pumas problem då: Som vi skrev sist så skrek han när Matte lyfte honom. Nu har Matte lokaliserat det onda till svansen, rör man den så blir han sur och gnäller/morrar. Men det tråkigaste är att vi misstänker att någon människa varit på honom för Matte hittar inte en enda rispa/rivsår på honom som kan indikera att han varit i kattslagsmål. Kan det vara så illa att någon grabbat tag och dragit i Pumas svans, han betedde sig väldigt skyggt när han kom hem dagen innan detta uppdagades. Suckjam, ska inte en katt få ha sin svans ifred ens.

Tass så länge/Sixten ( som egentligen är ute på bravader sen igår förmiddag men telepatiskt meddelar Matte om dessa nyheter)

Jamentarer
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Det är verkligen hemskt om det är en dum människa som dragit Puma i svansen. Vi kissar kan ju fajtas för att försvara våra Områden, så att det därför kan det bli lite skråmor ibland kanske inte går att göra så mycket åt. Men en tvåbening borde banne mig veta bättre! Hoppas det går över snart för stackars Puma. Kurr och burr.

2010-08-27 @ 10:30:59
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Dui och Deco

Har haft problem att se när era nya inlägg kommer ut. Ska försöka få ordning på det för naturligtvis vill vi läsa om er! Hoppas att ni får en mysig helg! Förlåt oss. Nosbuffar

2010-08-27 @ 13:45:51
URL: http://duideco.blogspot.com

Jama till oss här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tassavtryck:

Trackback
RSS 2.0